ICT Omscholing

ICT Omscholing

SNEL AAN HET WERK IN DE ICT
Servicedeskmedewerker - Online marketeer - Webdeveloper

Het ICT Platform, een initiatief van o.a. WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, biedt je de kans een omscholingstraject te volgen die de brug slaat tussen jou en de werkgevers.

WAT HOUDT HET OMSCHOLINGSTRAJECT IN?
Je krijgt een versnelde opleiding en je doet praktijkervaring op bij bedrijven. Via het ICT Platform kun je een opleiding volgen tot servicedesk medewerker, online marketeer of webdeveloper. Gedurende 6 tot 8 weken leiden we je op, zodat je straks in een van deze vakgebieden aan de slag kunt. Je gaat 3 of 4 dagen per week bij een leerbedrijf aan de slag en 1 dag per week zit je in de schoolbanken. Na afloop van deze periode kun je aan de slag. 

VOOROPLEIDING
Om deel te nemen aan de opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. Wij verwachten vooral inzet en motivatie. Verder zijn de onderstaande eisen van belang: 


INFORMATIEBIJEENKOMST
Past dit bij jou? Op dinsdag 23 oktober organiseren we bij Werkbedrijf Rijk van Nijmegen een informatiebijeenkomst over de drie opleidingen. Je kunt je aanmelden door een mail samen met je recente cv te sturen naar Rabia Yücel: r.yucel@wbrn.nl. Reageren kan uiterlijk tot dinsdag 16 oktober 2018.