Maatregelen i.v.m. coronavirus

Measures against Coronavirus
التدابير التي اتخذتها شركة WerkBedrijf و المتعلقة بفيروس كورونا

Voor een actueel overzicht van maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kijk op de website CrisisGLZ van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid.

Gevolgen dienstverlening WerkBedrijf
Ook WerkBedrijf heeft maatregelen getroffen om de veiligheid van onze medewerkers, klanten, kandidaten en samenwerkingspartners zo goed mogelijk te borgen.

De dienstverlening van WerkBedrijf gaat door. Alleen organiseren we het op een andere manier. Wat kan dat voor u betekenen:

  • Het pand aan de Nieuwe Dukenburgseweg is gesloten.
  • Onze dienstverlening vindt digitaal plaats. Gesprekken met klanten, werkzoekenden en samenwerkingspartners doen we via de telefoon, mail of skype.
  • Maakt u als werkzoekende gebruik van de dienstverlening van WerkBedrijf? Dan geldt het volgende:

      * De geplande afspraken vinden telefonisch plaats. 
      * Fysieke trainingen en workshops gaan niet door. Waar mogelijk                                 vindt de training of workshop online plaats. U wordt hierover                                   geïnformeerd. 
      * De bijeenkomsten ‘Kennismaken met WerkBedrijf’ gaan niet door. In                     plaats daarvan plannen we een telefonische afspraak.       

  • Onze professionals werken vanuit huis. 
  • Via het algemene telefoonnummer 024 - 751 75 00  zijn wij bereikbaar tussen 9.00- 17.00 uur. 
  • Via de mail zijn wij altijd bereikbaar via communicatie@wbrn.nl.
  • De productie op de Boekweitweg gaat, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, door. De locatie is gesloten voor bezoek. We zijn telefonisch bereikbaar via 024 - 751 75 00.

Tenslotte, zijn er SW-medewerkers of kandidaten van ons bij u in opleiding of aan het werk en heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met uw contactpersoon van WerkBedrijf. Hij/zij helpt u graag verder.

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op via communicatie@wbrn.nl. Wij staan graag voor u klaar. 

Meer informatie over het Coronavirus 
Bekijk de vragen over corona op de website van de Rijksoverheid. Voor alle algemene vragen en zorgen over het coronavirus heeft de rijksoverheid een landelijk nummer geopend: 0800-1351.

Kijk op de website van het RIVM voor de actuele situatie in Nijmegen en omgeving.