Heeft u een leerwerkplek voor onze ICT–talenten?

Maandag 10 september 2018

Wilt u een nieuwe website? Heeft u ondersteuning nodig bij het ontwikkelen van software voor uw bedrijf? Of bent u op zoek naar een junior programmeur? Dan heeft WaalbrugWire de oplossing! Wij hebben ICT-talenten, die op zoek zijn naar een leerwerkplek bij ICT-bedrijven en -afdelingen.

Even voorstellen   
Bij WaalbrugWire werken mensen die zonder hulp lastig aan werk komen. Ze krijgen bij ons de kans om hun ICT-talenten verder te ontwikkelen. Binnen multidisciplinaire teams werken ze aan verschillende opdrachten. Diverse van onze talenten zijn klaar voor een volgende stap: ervaring opdoen op de werkvloer bij een externe organisatie.

Unieke talenten    
Uiteraard zijn al onze ICT-toppers uniek. Uniek in talenten en kennis, maar ook in de mate van zelfstandigheid en flexibiliteit. Ze zijn minimaal mbo opgeleid, de meesten hbo. En ze staan te popelen om hun kennis in de praktijk te brengen. Bijvoorbeeld als junior programmeur, functioneel beheerder, tester of webdeveloper.

Leerwerkplek  

Een leerwerkplek is een arbeidsplaats binnen een organisatie, waar leren en werken worden gecombineerd. Er is nadrukkelijk ruimte voor ontwikkeling. Meestal staat een leerwerkplek voor 6 maanden open. Voor uw organisatie zijn er geen kosten aan verbonden. Wel verwachten we dat u tijd vrijmaakt voor begeleiding.  

Interesse?   
Heeft u interesse in onze talenten? Of wilt u weten of uw ICT-vraag geschikt is voor een leerwerktraject? Neem dan contact op met Rabia Yücel, via 0629601955 of r.yucel@wbrn.nl.

Meer lezen?
Wat komt er allemaal kijken bij een leerwerkplek? De ervaring vanuit een bedrijf leest u in de mooie combi met Prode. In een interview met Kas belichten we hoe hij zijn half jaar op een leerwerkplek heeft ervaren.  

Heeft u een leerwerkplek voor onze ICT–talenten?