Hoe werken wij

Ervaar de waarde van inclusief ondernemen. WerkBedrijf vindt dat iedereen een plek op de arbeidsmarkt verdient. Ook mensen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt. Wij kijken wat er mogelijk is. Zowel binnen uw organisatie als bij werkzoekenden. Vraag en aanbod van personeel brengen we zo samen.

Uw vraag

U zoekt personeel? Of u wilt advies over een personeelsvraagstuk of informatie over de arbeidsmarkt? Zodra u contact met ons opneemt, maken we graag een afspraak.

Kennismaken

Om u goed van dienst te zijn, komen we graag bij u langs. Wij vinden het belangrijk om u en uw organisatie goed te leren kennen, voordat we aan de slag gaan.

Inventarisatie

Wij bespreken uw vragen en wensen. Afspraken hierover leggen we vast. Hierna gaan we voor u aan de slag. Dat kan een wervingsopdracht zijn, een advies of een vervolgafspraak.

Resultaat

Wij zorgen voor een antwoord op uw vraag. Dat kan zijn door het invullen van uw vacature, het geven van het gevraagde advies of door u meer over wet- en regelgeving te vertellen.

Relatiebeheer

Onze dienstverlening houdt hierna niet op. Na het beantwoorden van uw vraag blijven we graag in contact. Alleen al omdat we het belangrijk vinden dat we elkaar weten te vinden.

Carla  Latuny
Kunnen wij u helpen? Neem contact op met

Carla Latuny

‘Zoveel mooie initiatieven en samenwerkingen. Samen met partners in onze regio zoeken we naar maatwerk oplossingen.’

Sander van Haren

Commercieel manager, bouw, ICT, techniek en toezicht

Meer weten over onze succesvolle samenwerkingen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief