Goed personeel is de basis van uw onderneming. Soms wilt u niet direct iemand in dienst nemen. Dan is detachering een goede oplossing. De match tussen u en een werkzoekende vraagt om maatwerk. Daarom heeft u één aanspreekpunt. De consulent bedrijfsdienstverlening van WerkBedrijf heeft kennis van uw branche én van onze kandidaten.

Hoe wij u helpen bij detachering?

De consulent bedrijfsdienstverlening inventariseert uw personeelsvraag. Dat gebeurt mondeling, via de telefoon of tijdens een bedrijfsbezoek. We leggen zaken vast over de inhoud van de functie(s) en over de wijze van werving, selectie en terugkoppeling. Aan de hand van deze inventarisatie zoekt de consulent voor u de meest passende kandidaat of kandidaten. In ons bestand hebben wij een groot en divers aanbod van werkzoekenden, van hoog en middelbaar opgeleid tot laag- en ongeschoold. Uiteindelijk selecteert u de kandidaat die het beste bij uw organisatie past. Uiteindelijk bepaalt u zelf bij welk detacheringsbedrijf u de detachering administratief wil onderbrengen. Desgewenst brengen wij u graag in contact met een deskundig bedrijf.

Sociale werkvoorziening en detachering

Onze SW-medewerkers kunt u via WerkBedrijf inhuren. Dit kan om een enkele medewerker gaan (individuele detachering). Maar ook een (grote) groepsdetachering is mogelijk. SW-medewerkers blijven bij WerkBedrijf in dienst en deze lenen we tijdelijk aan u uit. Wij blijven gedurende de hele detacheringsperiode met u in contact, soms zelfs met begeleiding op de werkvloer.
In alle gevallen – welke vorm u ook kiest – is het voor ons belangrijk dat u tevreden bent en blijft. Daarom blijft onze consulent contact met u houden.

Detacheringsvoorwaarden WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

Kunnen wij u helpen met detachering? Neem contact op met