De basis van uw onderneming is goed personeel. Werving en selectie hiervan neemt soms veel tijd in beslag. WerkBedrijf Rijk van Nijmegen helpt u graag daarbij. Wij bieden geen standaardoplossing. De match tussen u en een werkzoekende vraagt om maatwerk. Daarom heeft u bij ons één aanspreekpunt. Onze consulent bedrijfsdienstverlening heeft kennis van uw branche én van onze kandidaten.

Hoe helpen wij u bij werving en selectie?

Onze consulent bedrijfsdienstverlening inventariseert uw personeelsvraag. Dat gebeurt mondeling, via de telefoon of tijdens een bedrijfsbezoek. We leggen zaken vast over de inhoud van de functie(s) en over de wijze van werving, selectie en terugkoppeling. Aan de hand van deze inventarisatie zoekt de consulent voor u de meest passende kandidaat of kandidaten. In ons bestand hebben wij een groot en divers aanbod van werkzoekenden, van hoog en middelbaar opgeleid tot laag- en ongeschoold. Uiteindelijk selecteert u de kandidaat die het beste bij uw organisatie past en neemt deze in dienst. Onze bemiddeling is voor u kosteloos.

Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent en blijft. Onze dienstverlening houdt niet op na de plaatsing. De consulent blijft contact met u houden.

Een voorbeeld uit de praktijk

Lees de ervaring van Chantal Grootjen, HR-adviseur bij Thermen Berendonck. Zij vertelt over de werving en selectie voor Thermen Berendonck, de grootschalige wervingscampagne en de speeddates voor werkzoekenden.

Robert  Vermeij
Kunnen wij u helpen met werving en selectie? Neem contact op met
Robert Vermeij