Er zijn verschillende wegen naar werk. Misschien vindt u, met hulp van WerkBedrijf, meteen de baan die u zoekt. Maar het kan ook langer duren. Bijvoorbeeld omdat u nog niet precies weet welk soort werk bij u past. Of omdat u onvoldoende werkervaring heeft. Of misschien wilt u eerst een opleiding volgen.

Mogelijkheden

WerkBedrijf heeft diverse mogelijkheden om u te helpen met het vinden van een baan. Zo kunt u werkervaring opdoen door een proefplaatsing. Of in een leerwerktraject. Dan volgt u een opleiding en doet tegelijkertijd werkervaring op.

Passend maar niet vrijblijvend

Uw consulent bespreekt tijdens het hele traject met u wat het beste bij u past. Wij verwachten daarbij dat u zelf ook actief bent. Dat u nadenkt over welk werk u zoekt of welke opleiding u wilt volgen. En dat u zich houdt aan gemaakte afspraken.

Ondernemers

WerkBedrijf heeft een uitgebreid en gevarieerd netwerk van ondernemers uit verschillende branches. Onderdeel van uw traject naar werk is dat u kennis maakt met ondernemers uit de regio.

Geen uitkering?

Ook als u geen uitkering heeft, kan WerkBedrijf u begeleiden naar werk. Hoe? Maak een afspraak

Zinvol

Het is belangrijk dat u de kans krijgt om te werken. Werk geeft een zinvolle invulling aan uw leven: u ontmoet andere mensen, u doet kennis en ervaring op en u ontdekt wat u leuk vindt om te doen. Daarom helpt WerkBedrijf u bij het vinden van een baan. Daarbij gaan we uit van wat u kunt. Iedereen verdient een plek op de arbeidsmarkt.

Kunnen wij u helpen? vacature zoeken maak een afspraak