Opleiding tot keukenassistent start in januari

Lijkt het je leuk om te werken in de bedrijfscatering? En wil je alles leren over hygiënisch en veilig werken met voedsel? Dan is de opleiding tot keukenassistent écht iets voor jou! In deze opleiding combineer je leren en werken. En je wordt intensief begeleid.

Tijdens de opleiding leer je alles over hygiënisch en veilig werken met voedsel. En over bereidings- en snijtechnieken. Je bewaakt de kwaliteit van producten en slaat materialen veilig op. Na de opleiding kun je aan de slag bij een cateringbedrijf. En ga je werken bij bijvoorbeeld een bedrijf, school, ziekenhuis of uitvaartcentrum.

Zo ziet de opleiding eruit:

  • Je gaat één dag in de week naar school in Nijmegen..
  • Je werkt 3 tot 4 dagen per week betaald bij een leerbedrijf.
  • Je wordt intensief begeleid door je docenten en mentor.
  • Je leert van de expert: de docenten komen uit de praktijk.
  • De opleiding duurt in totaal 18 weken.

Je rondt deze vakopleiding af met een SVH-diploma Keukenassistent.

Meer informatie en aanmelden
Lees meer over de inhoud van de training en hoe je je kunt aanmelden in deze flyer.