Word jij onze nieuwe koffietopper?

Maandag 7 maart 2022

Heb jij interesse in de horeca? En zou je meer willen leren over koffie maken als vak? Geef je dan op voor de SCA Barista training en word een echte barista! In drie dagdelen krijg je theorie en praktijk. Een ervaren barista van de Dutch Coffee Academy geeft de training. Je ontdekt alles over koffie, leert de basistechnieken en oefent daarmee. Ook maak je jouw eigen espresso’s. Je krijgt een officieel SCA Barista certificaat. Wie weet schenk jij binnenkort de lekkerste speciale koffies van Nijmegen! 

Wat gaan we doen?
De training bestaat uit theorie en praktijk en is bij Café LUX in Nijmegen. Met elkaar gaan we aan de slag met koffie. Je leert de kneepjes van het vak en ervaart hoe het is om als barista te werken. Tot slot bezoeken we een coffeebar en krijgen we een kijkje in de praktijk!

Belangrijke data
De training vindt plaats op maandag 11 april, dinsdag 12 april en woensdag 13 april, steeds van 10.00 tot 16.00 uur. Plaats van handelen: Café LUX, Nijmegen.

Interesse?
Meer informatie of direct aanmelden? Bekijk dan de flyer. Je kunt ook contact opnemen met Dwayne Diesveld: d.diesveld@wbrn.nl.

Word jij onze nieuwe koffietopper?