Werken bij WerkBedrijf

Onze medewerkers streven er elke dag naar om mensen die zelfstandig niet of moeilijk aan werk komen, te bemiddelen en te begeleiden naar werk. Ondernemers helpen wij aan personeel en ondersteunen we met advies over personeelszaken en wet- en regelgeving. Afstand tot de arbeidsmarkt bestaat niet, vinden wij. Nieuwe collega’s moeten zeker onze affiniteit delen met duurzaam en sociaal ondernemen. Zij moeten zich enthousiast willen inzetten voor bemiddeling van mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

De meeste functies bij WerkBedrijf zijn gericht op onze kernactiviteit: arbeidsbemiddeling. Commercieel managers en (senior) consulenten Bedrijfsdienstverlening zijn verantwoordelijk voor de contacten met nieuwe en bestaande ondernemers. Zij halen vacatures op, geven bedrijven advies op het gebied van personeelsvragen en zorgen ervoor dat vacatures worden gekoppeld aan werkzoekenden. Consulenten Intake en Diagnose voeren gesprekken met werkzoekenden en brengen in beeld wat nodig is om hen te begeleiden naar werk.

Daarnaast heeft WerkBedrijf functies op het gebied van HR, informatievoorziening, administratie, financiën, beleid, communicatie, inkoop, trainingen  en juridische zaken. 

WerkBedrijf heeft een directie bestaande uit een directeur en een directielid plus twaalf managers die ieder een team aansturen.

Vacatures

Vacatures bij WerkBedrijf vindt u op www.werkeningelderland.nl 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Stage en afstuderen

WerkBedrijf biedt mogelijkheden aan werkzoekenden die werkervaring willen opdoen in de vorm van een stage. Ook studenten die hun afstudeeropdracht bij WerkBedrijf willen uitvoeren, kunnen bij ons terecht.