Bestuur ION weer op volle sterkte

Dinsdag 27 februari 2024


Het Inclusief Ondernemers Netwerk (ION) begint 2024 met een vernieuwd bestuur. Aftredende bestuursleden Ivo Hermsen en Leonie Kersten worden opgevolgd door Arno Peters (AMT Werkt) en Sarah Detaille (HAN). Tijdens de ION bijeenkomst op 25 januari maakten de ION-leden kennis met de nieuwe bestuursleden. 

Arno Peters volgt Ivo Hermsen op als bestuursvoorzitter. Arno is sinds 2017 eigenaar van AMT Werkt en al jarenlang ION lid. “AMT Werkt verzorgt werving, selectie, begeleiding en detachering. We gaan daarbij uit van ieders talent, ongeacht verleden, opleiding of persoonlijke situatie. Zo dragen we bij aan persoonlijke groei van talent op de arbeidsmarkt én de groeiambitie van bedrijven. Zelf ben ik tien jaar geleden een tijd uit de running geweest en kwam ik thuis te zitten. Ik weet hoe het is om niet te kunnen werken en voor mijn gevoel sociaal geïsoleerd te zijn. Ik gun het iedereen om een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan de werkende maatschappij. Vanuit mijn rol als bestuursvoorzitter van ION kan ik daar nog meer aan bijdragen. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met het bestuur en natuurlijk de inclusieve ondernemers hier in de regio.”

Sarah Detaille werkt al ruim 20 jaar bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Ze is daar associate lector Human Capital Innovations en themaleider Inclusief onderwijs. Ook is ze aangesloten bij de Regionale Tafel Arbeidsmarkt Rijk van Nijmegen. Deze schat aan kennis en ervaring is van grote waarde voor ION. Sarah: “In mijn rol als ION-bestuurslid wil ik nog meer verbinding leggen tussen onderwijs en de inclusieve arbeidsmarkt. Ik heb daar allerlei ideeën over en ik heb veel zin om daarmee aan de slag te gaan binnen ION."

Meer informatie over ION vind je hier.

Op de foto 
v.l.n.r.: Arno Peters, Esther Ceelen, Henny van Benthem, Sarah Detaille en Rens Kezer
 

Bestuur ION weer op volle sterkte