Maak kennis met Bluecollar!

Dinsdag 5 juli 2022

Bluecollar is op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/operators. Het bedrijf is actief in de verpakkingsindustrie. Denk aan het assembleren, verpakken en labelen van producten. Voor je begint, krijg je een korte praktijkopleiding. Verloopt dat goed, dan ben je daarna verzekerd van een baan bij Bluecollar.

De functie

In jouw functie ben je vooral bezig met het verpakken en/ of assembleren van verschillende voedselproducten. Je volgt hiervoor nauwkeurig de opgestelde richtlijnen. Het werk gebeurt in een cleanroom: een zeer schone ruimte waarbij hygiëne een grote rol speelt. Je werkt volgens de hoogste standaard in voedselveiligheid. En je zorgt dat de werkvloer er netjes uitziet. Daarnaast zorg je voor een goede registratie en controleer je of de producten voldoen aan de kwaliteitsnorm. Je krijgt natuurlijk eerst een training. Daar leer je wat een cleanroom inhoudt. En wat de regels zijn om in de cleanroom te kunnen werken.

Leren in de praktijk
De eerste 4 tot 10 weken doe je een praktijkopleiding op een werkportaal. Dit is met behoud van je uitkering. Er zijn coaches die je begeleiden. Elke week kijken we hoe het gaat. Sluit je de praktijkopleiding goed af? Dan ontvang je een certificaat en kun je aan de slag bij Bluecollar.

Op de werkvloer
Je werkt samen in een team in een van onze cleanrooms/schone ruimtes. Daar gelden speciale hygiëne-eisen. Je draagt in een aantal cleanrooms een witte jas, haarnetje en blauwe overschoenen. Je mag:
- Geen shirts of hemdjes zonder mouwen dragen
- Geen kleding met gaten of onderdelen die er af kunnen vallen (bijvoorbeeld glitters) dragen
- Geen make-up op hebben
- Geen korte sokken dragen
- Geen kunstnagels of nagellak hebben

Praktische informatie

Er zijn volop kansen bij Bluecollar. Er is voldoende ruimte om het werk te leren. Alles is bespreekbaar. Er zijn bijvoorbeeld ook mogelijkheden in administratie, logistiek, Quality department en schoonmaak. Je hoeft niet per se in ploegen te werken. Het mogen ook alleen vroege of alleen late diensten zijn. Je werkt 8 uur per dag. Het aantal uren en werkdagen is in overleg.

Meet & Gree
t
Ben jij enthousiast geworden? Kom dan naar de Meet & Greet met Bluecollar.
Datum: 12 juli 2022
Tijdstip: 13.30
Locatie: WerkBedrijf, Nieuwe Dukenburgseweg 21a Nijmegen

Aanmelden voor de Meet & Greet kan door een mail te sturen naar Anne Marie Göbel, a.gobel@wbrn.nl

Maak kennis met Bluecollar!