Werken in de foodservice?

Donderdag 19 november 2020

Vind jij het leuk om te werken in een supermarkt op een brood- of versafdeling (groente en fruit) of in een broodjes-afhaalzaak? Maar heb jij (nog) geen ervaring? Geen probleem, want je kunt via WerkBedrijf meedoen aan een BBL-opleiding tot assistent Foodservice niveau 1. Je gaat dan aan de slag bij een bedrijf en je gaat 1 dag per week naar school om je diploma tot Foodservice Assistent te behalen.

Wat is een Assistent Foodservice?
Dat is een assistent in de voedselbranche. De meeste mensen denken dan snel aan werken in de horeca, maar in deze functie ga je aan de slag als assistent in een supermarkt of bij een broodjeszaak. In de foodbranche is veilig en hygiënisch produceren en werken heel belangrijk. Je voert productiewerkzaamheden uit, bewaakt de kwaliteit en slaat producten en materialen veilig op.

Zo ziet jouw opleiding eruit
- Je gaat één dag in de week naar school en de rest van de tijd werk je bij je leerbedrijf
- Je wordt intensief begeleid door onze docenten en je mentor
- Op school krijg je theorielessen en werk je aan praktijkgerichte opdrachten. Zelfstandig en in groepjes
-Onze docenten hebben ervaring met het werken met foodproducten en zijn experts in hun vakgebied.

Wat vragen wij van jou?
- Je wilt graag een vak leren.
- Je kunt leren combineren met 3 of 4 dagen in de week werken.
- Je houdt van aanpakken en werkt netjes.
- Je vindt het leuk om met voedingsmiddelen te werken.

Wat bieden wij jou:
Een vakopleiding, die je afrondt met een diploma assistent horeca, voeding of voedingsindustrie én gevarieerd en uitdagend werk! 

Praktische informatie
De opleiding start in januari 2021 en duurt één jaar. Een jobcoach kan ondersteuning op de werkplek bieden. Op woensdag ga je naar school in Nijmegen.

Aanmelden
Wil je meer informatie of aanmelden voor deze opleiding? Neem dan contact op met Dirk Haarman, via d.haarman@wbrn.nl.

Werken in de foodservice?