10 werkzoekenden ontvangen diploma Foodservice assistent

Vrijdag 18 maart 2022

Blije gezichten bij de 10 nieuwe foodservice assistenten die deze week het diploma in ontvangst namen. Zij deden mee aan het omscholingstraject tot Assistent Horeca en Voeding. Tijdens het traject gingen zij één dag in de week naar school bij SVO vakopleiding food en de rest van de tijd aan de slag bij een leerbedrijf.

Juist nu bijzonder belangrijk, omdat de branche haar deuren weer mag openen maar kampt met een personeelstekort. Aan de andere kant heeft WerkBedrijf gemotiveerde werkzoekenden die graag aan de slag gaan, maar de ervaring misten. Dankzij dit omscholingstraject hebben de kandidaten nu een diploma en kunnen zij aan de slag in de horeca, groothandel, vleesverwerking of supermarkt.

Eind augustus start er een nieuwe groep met enthousiaste werkzoekenden. Zij zijn nog op zoek naar een leerwerkplek in de horeca. Wilt u zich als werkgever binden aan dit traject? Meld u aan en bind toekomstig personeel aan uw bedrijf. Voor meer informatie en aanmelden, neem contact op met Robert Vermeij, commercieel manager. Email r.vermeij@wbrn.nl of bel 06 25 10 44 58. 

10 werkzoekenden ontvangen diploma Foodservice assistent