Dialoogsessie ICT-platform: Jobcarving

Dinsdag 28 november 2017

15 december 2017 vindt de vierde dialoogsessie van het ICT platform regio Rijk van Nijmegen plaats. We gaan dan met elkaar in gesprek over het thema jobcarving: het anders organiseren van werk. Door taken weg te nemen bij bestaande functies en deze onder te brengen in een nieuwe functie wordt er een nieuwe arbeidsplek gecreëerd. Wat zijn de voordelen en hoe kunnen wij u hierin faciliteren? Dit en meer bespreken we tijdens deze ochtend.  

Het programma ziet er als volgt uit
8:30 uur               Ontvangst
9:00 uur               Welkom & Introductie
9:15 uur               Jobcarving
11:30 uur             Afronding & Mogelijkheid tot netwerken
12:00 uur             Sluiting  

Praktische informatie
Datum                 vrijdag 15 december 2017
Tijd                      van 8.30 tot 12.00 uur
Waar                   gastlocatie Novio Techcampus Gebouw M, zaal 0.32
Adres                  Transistorweg 56534 AT Nijmegen    

Aanmelden
Wij hopen dat u er bij bent! U kunt zich aanmelden door, uiterlijk 12 december, een e-mail te sturen aan Boukje Neijens: b.neijens@wbrn.nl. Let op, meld u snel aan. Er is plaats voor maximaal 30 mensen.

Over ICT Platform regio Rijk van Nijmegen
De ontwikkelingen in de ICT gaan snel, vaak sneller dan het onderwijs kan bijbenen. Goede aansluiting en samenwerking tussen ondernemers, overheid én onderwijsinstellingen is daarom wenselijk, zo niet noodzakelijk. Daarom hebben het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en stichting Projectbureau ARC het initiatief genomen om het ICT Platform regio Rijk van Nijmegen op te richten. Het doel is arbeidsbemiddeling in de ICT-branche in brede zin. Het platform is er voor ICT-bedrijven en bedrijven met een ICT-afdeling en/of vragen rondom ICT.

Hoe bindt en boeit u uw personeel? Hoe vindt u goed opgeleide, loyale werknemers? Hoe zorgt u dat de achtergrond en ervaring van nieuw personeel past bij uw organisatie? Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens dialoogsessies over dit soort vragen die spelen binnen de “ICT (arbeids-) markt” met elkaar van gedachten te wisselen, ervaringen te delen, en te spreken over mogelijke oplossingen.


Dialoogsessie ICT-platform: Jobcarving