Genomineerden MVO Award bekend!

Donderdag 19 april 2018

Aan wie mogen Rijk van Nijmegen Uitdaging en de Rabobank de MVO Award 2018 overhandigen? Dat wordt op maandag 4 juni bekendgemaakt tijdens de uitreiking in NSG Groenewoud te Nijmegen. De acht genomineerden voor de MVO Award 2018 zijn bekend.

MVO Award én bijzondere start-ups
De MVO Award is een prijs voor bedrijven uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen die zich onderscheiden door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij onze regio. Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die – op basis van People, Planet en Profit – bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, in de spotlights gezet.   

Genomineerden MVO Award 2018
Uit de longlist van 24 genomineerden heeft de projectgroep MVO Award 2018 acht genomineerden gekozen die het beste voldoen aan de eisen van de MVO Award. De genomineerden zijn: chocolaterie Chocoladeverkopers, bouwbedrijf ECO+BOUW, verhuurder in de wegenbouw Geba, reparatie-/revisiebedrijf van elektronica en fijne mechanica Inexeon, logistiek dienstverlener Cornelissen Groep, onderwijsinrichter EromesMarko, het muZIEum en houtbewerkingsbedrijf Stadsboom. Tussen 9 en 17 april worden deze acht organisaties door leden van de projectgroep bezocht om een verdieping van hun nominatie te leveren. Na 17 april buigt de jury zich over de verslagen van deze bezoeken. Op 7 mei worden de finalisten van de MVO Award gekozen.

Bent u er bij?
Kom naar de uitreiking op maandag 4 juni 2018. Aanmelden kan hier


Genomineerden MVO Award bekend!