Gezocht: werkgevers in bouw en techniek

Vrijdag 16 december 2022

‘Ontdek jouw kansen binnen de Bouw & Techniek’: het event voor werkzoekenden en geïnteresseerden richting de Bouw & Techniek!

Uitnodiging: Ontdek jouw kansen binnen de Bouw & Techniek
31 januari 2023 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Hubertushal Nijmegen

Wilt u laagdrempelig in contact komen met werkzoekenden uit de regio? Uw bedrijf presenteren aan geïnteresseerden in de Bouw & Techniek? Het kan tijdens het event ‘Ontdek jouw kansen binnen de Bouw & Techniek’. Tijdens deze open inloopmiddag op 31 januari bezoeken werkzoekenden en geïnteresseerden de Hubertushal in Nijmegen. En u kunt daarbij zijn!

Startsein voor maandelijkse inloopmiddag
Het doel van de open inloopmiddag is om geïnteresseerden op een laagdrempelige manier te laten ontdekken wat de wereld van de Bouw & Techniek te bieden heeft. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen zij vrijblijvend kennismaken met de branche en de mogelijkheden ontdekken bij regionale bedrijven en vakopleiders. U kunt uw bedrijf presenteren, vacatures en opleidingsmogelijkheden onder de aandacht brengen en uw eigen netwerk binnen de regio versterken. Deze inloopmiddag gaan we maandelijks organiseren. Op 31 januari geven wethouders dhr. Brom en dhr. van Elferen  het feestelijke startsein.

Uw bedrijf presenteren?
Graag nodigen wij u uit om als bedrijf aanwezig te zijn op 31 januari. U krijgt een plekje in de Hubertushal waar u uw bedrijf kunt presenteren en in gesprek kunt met bezoekers en collega-bedrijven. U kunt uw eigen promotiemateriaal meenemen. Omdat het event om 14:00 feestelijk wordt geopend door de wethouders, vragen we u om 13.30 aanwezig te zijn om uw plek voor te bereiden. Interesse? Meld u uiterlijk 13 januari 2023 aan door een mail te sturen naar Rosalie Lansdaal: rosalielansdaal@wilgroep.nl. Ook voor vragen kunt u bij haar terecht.

Organisatie
De open inloopmiddag is een samenwerking tussen UWV, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Leerwerkloket, Sterk Techniek Onderwijs, WIL Groep en De Technische (InstallatieWerk, Bouwmensen en Schildersvakopleiding).

 Hopelijk tot ziens op 31 januari!


Gezocht: werkgevers in bouw en techniek