Hotel Credible wint MVO Award 2019

Dinsdag 4 juni 2019

Gisteravond was WerkBedrijf gastheer/vrouw van de MVO Award 2019. En we hebben een winnaar: Hotel Credible! Het Nijmeegse hotel mocht de tiende MVO Award in ontvangst nemen. De award wordt uitgereikt door de Rijk van Nijmegen Uitdaging.

MVO Award
De MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Award wordt sinds 2009 uitgereikt aan bedrijf uit de gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Wijchen, Heumen, Beuningen of Mook en Middelaar. De award is een prijs voor het bedrijf dat zich onderscheidt door maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken is in de regio.

Hotel Credible wint
Hotel Credible in Nijmegen mocht dit jaar dus deze prijs in ontvangst nemen. Martin Visser van Rabobank Rijk van Nijmegen reikte de MVO Award uit aan twee medewerkers van Hotel Credible: Loes de Kort en Mark Nijhuis. "We hadden dit helemaal niet verwacht. We ondernemen maatschappelijk verantwoord vanuit ons gevoel. Met onze medewerkers," vertelt de Kort. Nijhuis gaat verder: "Dat wordt nu gezien en erkend. Nu we gewonnen hebben, bedenken we al meteen wat we nog meer op dit gebied kunnen doen."

Voorgaande winnaars van de MVO Award waren onder andere Inexeon, Scholten Awater en Sanadome.

Hotel Credible wint MVO Award 2019