Kansen voor techneuten en schilders!

Donderdag 5 oktober 2017

MVO solutions en WerkBedrijf Rijk van Nijmegen zetten samenwerking voort

WerkBedrijf en MVO Solutions werken al een tijd samen. Op donderdag 5 oktober ondertekenden Metin Durmus (MVO Solutions) en Werner van der Linden (WerkBedrijf) hiervoor een nieuwe overeenkomst. Door deze samenwerking worden ruim 50 werkzoekenden opgeleid om aan het werk te gaan in de bouw, techniek en andere kansrijke sectoren .

Opleiding met baan
“ Bij MVO Solutions bieden we langdurig werkzoekenden de mogelijkheid om een vak  te leren tijdens het  werken  in verschillende sectoren. Wij zorgen voor de opleiding en een goede begeleiding.  Ondernemers uit de bouw, techniek en andere sectoren  stellen leer-werkplekken  beschikbaar. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat deze mensen volledig uit de uitkering komen, aldus Durmus”. MVO Solutions richt zich nu nog  vooral op de schilders en werk in installatietechniek. In de toekomst wordt dat uitgebreid naar functies in de zorg en logistiek.  

Mooie combi
MVO Solutions en WerkBedrijf vormen een mooie combi. Zij vinden elkaar op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Beide organisaties werken vanuit het principe dat iedereen een werkplek verdient in onze maatschappij.  Zeker met de krapte op de arbeidsmarkt is deze samenwerking  voor ondernemers, werkzoekenden, WerkBedrijf en MVO Solutions een win-win situatie.

 Over WerkBedrijf Rijk van Nijmegen Wij bemiddelen, ontwikkelen en begeleiden mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt naar werk. Wij gaan uit van wat mensen wél kunnen. Afstand tot de arbeidsmarkt bestaat wat ons betreft niet. Dat bewijst  onze aanpak met MVO Solutions: samen investeren we in de talenten van onze kandidaten.  


Kansen voor techneuten en schilders!