Masterclass inclusief organiseren en werkgeverschap 11 oktober

Donderdag 16 september 2021

Speciaal voor HR-professionals en andere geïnteresseerden organiseren wij een online masterclass Inclusief organiseren en werkgeverschap: van onderzoek naar best practice. Meld u kosteloos aan en neem deel aan deze interactieve sessie met prof. dr. Annet de Lange. 

Wat kunt u verwachten?
Het is essentieel dat we als samenleving een arbeidsmarkt creëren waar iedereen structureel mee kan doen. Daar zijn duurzame arbeidsrelaties voor nodig. Uit landelijk onderzoek blijkt dat werkgevers graag bereid zijn om kwetsbare doelgroepen een kans te geven. In de praktijk lopen ze echter te vaak tegen belemmeringen aan, zoals hoe begeleid je een onbekende kwetsbare doelgroep op de werkvloer? In deze masterclass staat Annet de Lange stil bij relevante onderzoeken en best practices uit de praktijk om inclusief organiseren en werkgeverschap meer inhoud te geven. Ook gaat zij interactief met het publiek in gesprek over ervaringen in de praktijk. 

Over Annet de Lange
Annet is lector Human Resource Management bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en bestuurslid van stichting Inclusief Werkgeven Midden-Gelderland. Ze schreef het boek Omdat het kan!, boordevol HRM handvatten voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Programma

16.00      Aftrap door Ina Hol, directeur WerkBedrijf
16.10      Masterclass Annet de Lange: Inclusief organiseren en werkgeverschap
17.00      Stel uw vraag aan Annet de Lange
17.30      Afsluiting

Ik ben erbij!
Aanmelden kan hier. U ontvangt een aantal dagen van tevoren een e-mail met de link naar de masterclass. Graag tot 11 oktober! 

Masterclass inclusief organiseren en werkgeverschap 11 oktober