Ondernemersevent 3 november

Vrijdag 16 september 2022


Donderdag 3 november organiseert WerkBedrijf het ondernemersevent 'Samen werken aan de juiste match’. We ontvangen ondernemers uit het Rijk van Nijmegen die dag graag van 15.30 tot 18.30 uur in De Vasim aan de Winselingseweg 43 in Nijmegen.

De arbeidsmarkt zit flink op slot. Dat is in de regio Rijk van Nijmegen niet anders. Dit stelt u en andere ondernemers voor grote uitdagingen. WerkBedrijf Rijk van Nijmegen denkt graag met u mee in oplossingen zodat ’t Werkt voor iedereen! De bijeenkomst geeft u informatie en brengt u in contact met werkzoekenden en collega-ondernemers. Ook krijgt u inspiratie over hoe u in deze arbeidsmarkt toch de juiste match voor uw organisatie kunt maken.

Programma
15:30 uur Inloop en ontvangst
16:00 uur Welkom door Ina Hol – Directeur WerkBedrijf
16:15 uur Kansen en ontwikkelingen op de landelijke en regionale arbeidsmarkt door                      Jörgen Zegel - Arbeidsmarktadviseur UWV
16:30 uur Pim Brouwers - Manager Diversity & Inclusion, VodafoneZiggo/Royal BAM                       Group. Hij vertelt u meer over het succesvol inzetten van diversiteit en                             inclusie binnen uw organisatie.
17:00 uur Werkzoekenden stellen zich voor
17:30 uur In contact met werkzoekenden uit de regio
18:00 uur Informeel netwerken met hapje en drankje
18:30 uur Einde

Locatie en route
Het event vindt plaats in De Vasim.
Adres: Winselingseweg 43 (entree terrein via Latensteinweg) 6541 AH Nijmegen
Let op: het is belangrijk dat u Latensteinweg, 6541 AH Nijmegen, aanhoudt als navigatieadres.

- De uitgebreide routebeschrijving vindt u hier.
- De gedetailleerde aanrijroute van De Vasim vindt u hier.

Komt u met het openbaar vervoer? Er stoppen bussen direct voor De Vasim, bushalte Nymaweg. De lijnen 3, 5 en 14 stoppen hier. Dit is een nieuwe halte die navigatiesoftware nog niet weergeeft.

Parkeren
Er is ruime, gratis parkeergelegenheid op het terrein voor De Vasim. De parkeerplaats is bereikbaar vanaf de Latensteinweg. Vanaf hier is het nog enkele meters lopen naar de Westingang van De Vasim. 

Filmopnames
Tijdens het event zal er een filmmaker rondlopen voor het maken van sfeerbeelden.

Praktisch
Heeft u zich in een eerder stadium aangemeld voor dit event, maar bent u op het laatste moment toch verhinderd? Laat het ons tijdig weten. Dit kan door een e-mail te sturen naar communicatie@wbrn.nl.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via communicatie@wbrn.nl

Wij kijken uit naar uw komst. Tot volgende week!


Ondernemersevent 3 november