Snel gemotiveerd personeel vinden via openhiring.nl

Dinsdag 18 april 2023


Op dit nieuwe onlineplatform plaatsen werkgevers een vacature waarop werkzoekenden anoniem kunnen reageren. De enige eis? Dat de werkzoekende de baan wil hebben én denkt deze aan te kunnen. De eerste die reageert, kan zo aan de slag. Zonder sollicitatieprocedure.

Hoe werkt Open Hiring?
De werkgever beschrijft de openstaande functie: wat houdt het werk in, en wat is er nodig om het werk goed te kunnen doen? Mensen die zichzelf geschikt vinden, kunnen reageren zonder motivatiebrief of cv. De eerste die reageert, krijgt de baan. Bij Open Hiring neemt u dus met ‘open vizier’ personeel aan.

Laagdrempelig en eenvoudig
Openhiring.nl is gelanceerd op 4 april 2023. Dit platform maakt het nog eenvoudiger om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samen te brengen. Bedrijven die via Open Hiring willen werven, maken eenvoudig een bedrijfsprofiel aan. Hierna kunnen ze vacatures plaatsen. Werkzoekenden kunnen daar vervolgens op reageren.

Succesvolle wervingsmethode 
Open Hiring is een wervingsmethode die in Amerika al jarenlang succesvol is. Het is een nieuwe manier van werven die gemotiveerde medewerkers oplevert. Het spreekt voor zich dat niet elke functie en onderneming zich leent voor deze manier van werving.

In Nederland is Start Foundation de aanjager van Open Hiring. Meer informatie over Start Foundation vindt u op www.startfoundation.nl.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Open Hiring binnen uw bedrijf? Samen met Start Foundation gaan we graag met u in gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen met José Toonen: j.toonen@wbrn.nl / 06 - 21 12 58 88.


Snel gemotiveerd personeel vinden via openhiring.nl