Themasessie beschut werken

Dinsdag 4 juni 2019

Wat houdt beschut werken precies in? Voor wie is het bedoeld? Welke ondersteuning kunnen wij u als werkgever bieden? En vooral ook: wat zijn de ervaringen van werkgevers?

We vertellen u er graag alles over tijdens de themasessie beschut werken op 25 juni!

Programma
16.00 Inloop
16.30 Opening door ION
16.40 Introductie Nieuw Beschut
17.00 Vraaggesprek met o.a. Pluryn en WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.
17.30 Start borrel 

Beschut werken
Als inclusief werkgever biedt u werk aan een werkzoekende met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. U zorgt ervoor dat de werknemer zijn of haar mogelijkheden en talenten optimaal kan benutten en zo een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw bedrijf. Dat kan op verschillende manieren. Een nog onderbelichte manier is 'beschut werken'.   

Dit gaat om mensen met een arbeidsbeperking, die (nog) niet zelfstandig het wettelijk minimumloon kunnen verdienen. Zij hebben extra begeleiding en/of aanpassingen nodig op de werkplek. Voor veel werkgevers is dit nog een onbekende groep werkzoekenden. 

Praktische informatie
De themasessie vindt plaats bij de HAN, Laan van Scheut 10 in Nijmegen. Er is een parkeergarage vlakbij om de auto te parkeren.

Aanmelden
ION-leden en inclusieve werkgevers in de regio Rijk van Nijmegen kunnen gratis deelnemen aan deze sessie. Ook een introducé is van harte welkom.
U kunt zich hier aanmelden.

Themasessie beschut werken