Vacature Kassamedewerker bij PLUS

Dinsdag 5 juli 2022

Ben jij klantvriendelijk, precies, en sta jij graag in verbinding met anderen? Als kassamedewerker bij supermarkt PLUS zorg je er voor dat klanten niet alleen met hun aankopen, maar ook met een glimlach naar huis gaan. Kortom, je bent hét visitekaartje van de winkel.

Wie ben je?

• Je bent lekker flexibel en pietje-precies
• Je houdt van werken met collega's en klaarstaan voor klanten
• Service en klantvriendelijkheid zitten in je bloed
• Je hebt minimaal VMBO afgerond
• Het liefst heb je al eerder achter de kassa gewerkt

Wat biedt PLUS jou?
Bij de PLUS bij jou in de buurt word je elke dag opnieuw uitgedaagd. Hoe?! Je komt in een omgeving terecht met leuk en afwisselend werk waarin je veel vrijheid krijgt. Je kunt écht het beste uit jezelf halen. Niet meer genoeg uitdaging? Dan kun je bij ons altijd doorgroeien. Er zijn binnen PLUS diverse manieren om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en je wordt onderdeel van een gemotiveerd en gezellig team van collega’s. We doen het samen. 

Solliciteer direct!
Iets voor jou? Neem dan contact op met Marijke Driessen, consulent bij WerkBedrijf, per mail: m7.driessen@wbrn.nl of bel: 06 46 36 36 08.

Liever een andere functie bij PLUS? Er zijn volop mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook aan de slag op de brood- of groenteafdeling, magazijnmedewerker of vakkenvuller. Een cv is niet nodig om te solliciteren. PLUS denkt graag mee welke functie en hoeveel uur werken bij jou past.

Vacature Kassamedewerker bij PLUS