Vacatures bij Planet Awesome

Maandag 12 juni 2023

Vind je het leuk om in de horeca te werken en werk je graag in de entertainment-sector? Dan is Planet Awesome op zoek naar jou. Je kunt er namelijk snel aan de slag als keukenhulp, kok of runner.
Planet Awesome is een plek voor spannende en supergezellige uitjes. Je kunt er bijvoorbeeld bowlen, karten en lasergamen. Om dit mogelijk te maken heeft het bedrijf enthousiaste medewerkers nodig.

Keukenhulp
Een keukenhulp helpt de kok bij het maken van gerechten. Zo snij je bijvoorbeeld de groenten of het vlees. Ook ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de keuken.

Kok
Als gediplomeerd kok vind je het leuk om heerlijke maaltijden klaar te maken voor de gasten. Vaak doe je dit op basis van vaste recepten. Daarnaast stel je ook (met je collega-koks) menu’s samen voor evenementen.

Runners
Ben je iemand die niet graag in de keuken staat, maar wel wil werken in de recreatiesector? Dan is een baan als runner misschien iets voor jou! Als runner zorg je ervoor dat bestellingen op tijd gehaald en weggebracht worden.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in een van deze vacatures? Wil je meer weten over de mogelijkheden en eisen? Mail of bel dan naar Dwayne Diesveld, d.diesveld@wbrn.nl of 06 2966 2635.

Vacatures bij Planet Awesome