Vacatures bij Thermen Berendonck

Dinsdag 1 oktober 2019

In mei 2019 is aan recreatieplas De Berendonck (vlakbij Wijchen) het meest innovatieve wellnessresort van Nederland geopend: Thermen Berendonck. Thermen Berendonck heeft momenteel veel vacatures. Het gaat om functies in horeca, beauty en wellness. Voor iedereen is er een passende baan!

Waarom werken bij Thermen zo leuk is?
Brechtje Giesbers, consulent bij WerkBedrijf: “Er zijn inmiddels 25 kandidaten via WerkBedrijf en UWV aan de slag bij de Thermen Berendonck. De meesten zitten helemaal op hun plek bij het wellnessresort! Waarom werken bij de Thermen Berendonck zo leuk is? De afwisseling, het familiegevoel en natuurlijk de mooie werkomgeving. Daarnaast stimuleert de Thermen je echt in je persoonlijke ontwikkeling. Ze denken met je mee en kijken verder dan je cv. Zo bieden ze interne opleidingen aan en kun je doorgroeien binnen het bedrijf.”

Werken bij Thermen Berendonck; iets voor jou?
Bezoek dan de informatiebijeenkomst op woensdag 23 oktober van 10.00 – 12.00 uur bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Nieuwe Dukenburgseweg 21a. Tijdens deze bijeenkomst hoor je hoe je kunt solliciteren.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar Brechtje Giesbers; b.giesbers@wbrn.nl.

Vacatures bij Thermen Berendonck