Veilig mailen met Zivver

Dinsdag 27 december 2022

Vanaf 1 januari 2023 gebruikt WerkBedrijf Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te via e-mail versturen. Zo versturen we gevoelige informatie met moderne beveiliging en kan alleen u de inhoud van de e-mail lezen.

Hoe opent u een bericht dat via Zivver is verstuurd?
Hebt u een e-mail ontvangen van WerkBedrijf via Zivver? Dan opent u dit bericht door op de blauwe balk met de tekst ‘Open bericht’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet u een sms-code of toegangscode invoeren.

1)      Bericht openen met een sms-code
U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een sms-code. Klik op ‘Open bericht’ en daarna op ‘Stuur mij de code’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt. Nu kunt u het bericht lezen. Voor meer informatie, zie Zivver bericht openen met sms code.

2)       Bericht openen met een toegangscode
U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een toegangscode. De afzender heeft deze toegangscode via de post, telefonisch of persoonlijk aan u doorgegeven. Klik op ‘Open bericht’ en vul deze toegangscode in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender. Voor meer informatie, zie Zivver bericht openen met toegangscode.

3)       Bericht openen met een verificatiemail
U heeft een bericht ontvangen dat is beveiligd met een verificatiemail. Klik op ‘Open bericht’ en vul de toegangscode uit de verificatiemail in. Nu kunt u het bericht lezen. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met de afzender. Voor meer informatie, zie Zivver bericht openen met verificatiemail.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?
U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop ‘Beantwoorden’. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer aan uw contactpersoon binnen WerkBedrijf doorgeeft. Zo kunnen wij veilig met u blijven communiceren. 

Vragen?
Hebt u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of hebt u vragen over Zivver? Neem dan contact op met Zivver via: support@zivver.com.

Veilig mailen met Zivver