WerkBedrijf bestaat 4 jaar!

Woensdag 1 april 2020

Vandaag bestaat WerkBedrijf 4 jaar. Normaal gesproken reden voor een klein feestje. Want er is veel bereikt waar we trots op zijn. Zo hebben we voor meer dan 8.000 mensen in onze regio werk gevonden, fulltime of parttime. We zijn werkgever voor meer dan 1.700 SW-collega’s. En voor meer dan 600 mensen zorgen we dat zij een dagbesteding hebben. Hoe belangrijk dat allemaal is, zien we dagelijks. Het betekent niet alleen een inkomen, maar ook er weer bij horen, sociale contacten, structuur in het leven, zelfstandigheid en ga zo maar door.

Genoeg om trots op te zijn dus. Maar toen was daar het coronavirus en zette het leven van iedereen op zijn kop. Dus in plaats van een feestje te vieren, passen we onze dienstverlening aan om onze ondernemers, samenwerkingspartners, kandidaten en SW-medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wat de gevolgen voor de arbeidsmarkt zijn, is nog niet te overzien. Wij doen in ieder geval ons uiterste best om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat iedereen nodig heeft. Zodat er ook straks – als de wereld weer normaal draait – voor iedereen een waardevolle plek is op de arbeidsmarkt. Daar zetten we ons de komende vier jaar weer vol voor in. Samen met u!

WerkBedrijf bestaat 4 jaar!