Werken bij Thermen Berendonck

Maandag 10 december 2018

In mei 2019 is het zover: aan recreatieplas de Berendonck opent het meest innovatieve wellnessresort van Nederland zijn deuren: Thermen Berendonck. Wil jij de toekomstige gasten een onvergetelijke en ontspannen wellness belevenis bieden?

200 vacatures 
Thermen Berendonck heeft maar liefst 200 vacatures. Het gaat om functies in horeca, tuinonderhoud, beauty, wellness en techniek. Wil jij aan de slag als saunameester, medewerker bediening, medewerker tuinonderhoud of beautyspecialist? Of ontvang je graag de gasten aan de receptiebalie? Voor iedereen is er een passende baan!

Voorlichtingsbijeenkomst
Ben je benieuwd naar alle vacatures? Wil je weten hoe het is om te werken in het mooiste wellnessresort van Nederland? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst in de week van 21 januari bij UWV / WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Nieuwe Dukenburgseweg 21a, Nijmegen. 

Aanmelden
Stuur een e-mail naar: vacatureteam@wbrn.nl o.v.v. 'Bijenkomst Thermen Berendonck'. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we je meer over de mogelijkheden bij Thermen Berendonck. Heb je interesse, dan kun je direct in gesprek met één van onze adviseurs.

Werken bij Thermen Berendonck