Ben je op zoek naar een boeiende, afwisselende baan met veel zelfstandigheid en ook wat avontuur? Dan is het vak van beveiliger misschien iets voor jou! Volg de opleiding en ga direct aan het werk in de beveiliging.

In onderstaande video laten Leony en Evert-Jan je zien wat een beveiliger allemaal doet:

Hoe word je beveiliger?
Door de mbo-2 opleiding tot beveiliger te volgen. WerkBedrijf Rijk van Nijmegen biedt je dit leerwerktraject in samenwerking met ROC-diensten aan.

In 6 tot 8 maanden word je opgeleid tot Beveiliger niveau 2. Dit doe je in BBL-vorm: je gaat drie of vier dagen per week aan de slag bij een beveiligingsbedrijf en 1 dag per week naar school bij ROC-diensten. Na het volgen van de opleiding ben jij de professional op het gebied van veiligheid en kun je vrijwel meteen aan het werk in deze branche.

Ook zonder ervaring
Iedereen kan beveiliger worden, als je maar gemotiveerd bent om dit vak te leren. Door maatwerk zorgen we ervoor dat de opleiding voor bijna iedereen haalbaar is. Je vooropleiding is niet belangrijk. Wel jouw inzet en verantwoordelijkheidsgevoel. Verder moet je de Nederlandse taal goed beheersen en communicatief vaardig zijn. Ook mag je niet met de politie in aanraking zijn geweest. Als je interesse in de opleiding hebt, dan volgt er eerst een voorselectie om te kijken of dit beroep bij je past.

Wanneer ben je geschikt?
• Je bent representatief, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een dienstverlenende instelling
• Je bent bereid om wisselde diensten te draaien
• Je bent handig met computers
• Je beheerst de Nederlandse taal
• Je komt in aanmerking voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Voorbeeld verhalen
Veel kandidaten volgden al met succes de opleiding tot beveiliger.

Lees het verhaal van Leony en Bert.

Interesse? Meld je dan aan.
Stuur een mail met je cv naar: