Eveline vult met trots de vakken van Albert Heijn

Eveline (47) uit Balgoij was al een hele tijd uit het arbeidsproces. Haar arbeidsbeperking en de zorg voor haar drie kinderen waren daar debet aan. Via WerkBedrijf kwam ze 2 maanden geleden bij Albert Heijn aan de Daalseweg in Nijmegen terecht. Als medewerker Verkoopklaar houdt ze zich bezig met vakkenvullen en kwaliteitsborging.

Saamhorigheid op de werkvloer
Al die nieuwe mensen en prikkels waren best wennen voor Eveline. De enorme dynamiek die de maatregelen rondom het Covid-19 virus meebrengen maken het nu helemaal een uitdaging. Maar ondanks dat is Eveline erg blij dat ze bij Albert Heijn mag werken en onderdeel is van het team. Samen met haar collega’s staat ze in de frontlinie van de voedselketen. Eveline vertelt trots: “Het is ongelooflijk wat we dagelijks aan vracht wegwerken. Het zorgt voor veel saamhorigheid: samen willen we deze klus klaren. Mijn leidinggevende heeft gevraagd of ik extra diensten wil draaien, en dat doe ik graag. Ik ben trots hier deel van te mogen zijn.”

Buddy’s
WerkBedrijf-consulent Gea Maassen is blij met de samenwerking met Albert Heijn: “De mensen die wij bij Albert Heijn plaatsen zijn jong en oud en komen meestal vanuit de participatiewet. Dat betekent vaak dat het niet allemaal vanzelf gaat op de werkvloer. Albert Heijn realiseert zich dat en vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt op een passende werkplek. Dat hebben ze ook bevestigd door het ondertekenen van een convenant. In de praktijk zag ik dat bijvoorbeeld terug in de duidelijke werkprocessen en instructies. Ook werken ze met buddy’s. Ieder filiaal heeft twee geschoolde buddy’s die zorgen voor de begeleiding op de werkvloer. En dat werpt zijn vruchten af, we zien hoe goed onze mensen het hier doen.”

Eveline vult met trots de vakken van Albert Heijn

Wil je meer weten over werken bij Albert Heijn?