IrisZorg

“Het is niet voor iedereen haalbaar om meteen werk te vinden en behouden”, aldus Marius Cuppen.“ Daarom bieden wij ontwikkeltrajecten aan, waarbij kandidaten van WerkBedrijf zich kunnen ontwikkelen om uiteindelijk de stap naar de arbeidsmarkt te zetten.”

IrisZorg en WerkBedrijf

Bij IrisZorg werken nu 15 kandidaten via WerkBedrijf. Marius: “We zetten ons in om hen sterker te maken, om ze klaar te stomen voor het bedrijfsleven. De combi hierin met WerkBedrijf is mooi. We weten elkaar goed te vinden. De lijnen zijn kort.”

Werknemersvaardigheden

Hans Brands: “Soms mist een kandidaat werknemersvaardigheden zoals op tijd komen, samenwerken en omgaan met feedback. Simpelweg omdat dat nooit is geleerd. IrisZorg biedt de mogelijkheid een jaar lang werknemersvaardigheden aan te leren in een ontwikkeltraject.”

Basis opbouwen

Angelique werkt nu een half jaar in een ontwikkeltraject bij Iriszorg. “Ik vind het heel fijn om hier te werken. Mijn zelfvertrouwen was laag. Dat zat me in de weg om weer aan het werk te gaan. Want daarvoor heb ik zelfvertrouwen nodig. Daar werk ik nu aan. Hier bouw ik mijn basis op. De basis die ik nodig heb om écht verder te kunnen.”

IrisZorg

Wilt u ook een een mooie combi worden? bel 024-751 7500 maak een afspraak