Ook zonder ervaring veel kansen bij Royal Smit Transformers


Aan het werk bij een echt Nijmeegs bedrijf? Een technisch bedrijf met een nuchtere cultuur? Royal Smit Transformers (SMIT) biedt veel mogelijkheden. Ook als je nog geen (technische) ervaring hebt. Denk aan het ondersteunen van de beveiligers. Of aan de uitgifte van persoonlijke beschermingsmiddelen. Of het transport van onderdelen.

Bbl-opleiding
Heb jij al wel werkervaring in de techniek? Of heb je gevoel voor techniek? Ontwikkel jezelf dan binnen SMIT door. Word een volwaardig technicus Mechatronica of Elektrotechniek in de bbl-opleiding Mechatronica/Elektrotechniek.

Over SMIT
SMIT is een echt Nijmeegs bedrijf. Maar het heeft klanten over de hele wereld. SMIT fabriceert transformatoren om energie mee op te wekken. Het bedrijf bevindt zich op de Groenestraat in Nijmegen. Midden in de wijk. SMIT geeft iedereen een kans! Hoe beschrijf je dit bedrijf? Bij SMIT is humor belangrijk en geven ze om mensen.

Wil jij ervaren hoe het is om bij SMIT te werken? Loop een dag mee! Lijkt dit je wat? Of wil je weten wat er voor jou mogelijk is?  Neem dan contact op met Linda Smits: l.smits@wbrn.nl / 06 31 01 61 98.

Ook zonder ervaring veel kansen bij Royal Smit Transformers