SMB Willems

Cindy en Tim zoeken samen, soms buiten de gebaande paden, naar oplossingen voor personeels- vraagstukken. Ze overleggen welke medewerker het beste op welke plek past. Klinkt als een goede relatie! “Dat is het ook”, zegt Tim. "Het is net een echte relatie. Soms moeten we ook water bij de wijn doen.”

Familiebedrijf

Tim: ”SMB Willems is een echt familiebedrijf. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf werkzaam vanuit Arnhem, vooral regionaal, met veel familieleden. De samenwerking met WerkBedrijf stamt uit de tijd van Breed. We zijn in 2013 gestart via een aanbesteding van de gemeente Nijmegen. Inmiddels hebben we 300 parttimers, 75 fulltimers en 100 mensen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Van die laatste groep komen er 80 van WerkBedrijf.”

Kansen die tellen

“SMB Willems heeft duidelijk een visie over mensen uit de doelgroep van de Participatiewet, veelal mensen met een arbeidsbeperking of met een moeilijke positie op de arbeidsmarkt”, zegt Cindy. “Ze willen graag eerlijk, duurzaam en commercieel verantwoord ondernemen. Dat past ook heel erg bij wat wij willen, namelijk kijken wat er wél kan. Ook voor de lange termijn.” SMB Willems werkt met het principe: Kansen die tellen. Ze bieden een kans aan mensen met een moeilijke positie op de arbeidsmarkt. Hoe gaat dat in de praktijk? “We werken als volgt. Aan de werkwagen staat altijd een medewerker zogenaamd met afstand tot de arbeidsmarkt én een zonder. Dat werkt echt super! In de groepsdetacheringen werken we dan nog met een werkcoach van WerkBedrijf voor de dagelijkse begeleiding. En de kwaliteit, die is vaak nog beter ook”, aldus Tim.”

Mooiecombitoch

Cindy Giebels en Tim de Jong gaan samen voor het grote plaatje; zij bewijzen dat afstand tot de arbeidsmarkt uiteindelijk niet bestaat. Ze gaan daarbij uit van wat mensen wél kunnen!

SMB Willems

Wilt u ook een een mooie combi worden? bel 024-751 7500 maak een afspraak