Bereikbaarheid Nieuwe Dukenburgseweg 21A en parkeerlocaties

Dinsdag 10 oktober 2023


Op dit moment vinden er bouwwerkzaamheden plaats rondom onze locatie aan de Nieuwe Dukenburgseweg 21A. We zijn daarom wat lastiger te bereiken dan u gewend bent. Heeft u een afspraak op de Nieuwe Dukenburgseweg? Houd dan rekening met extra reistijd.

Komt u met het openbaar vervoer? Volg dan de aangegeven looproute op onderstaande afbeelding naar de hoofdingang van WerkBedrijf.

Komt u met de fiets? Volg dan de aangegeven looproute naar de hoofdingang van WerkBedrijf. U kunt uw fiets rechts van de hoofdingang parkeren in de fietsenrekken.

Komt u met de auto? Er is een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar op het nieuwe parkeerterrein aan de achterzijde van het pand. Dit is het kleine parkeerterrein op onderstaande afbeelding. Het is op dit parkeerterrein alleen toegestaan om in de vakken te parkeren. De gemeente Nijmegen handhaaft op foutparkeren. Als hier geen plek is, kunt u parkeren op het parkeerterrein van NXP aan de overzijde van de Nieuwe Dukenburgseweg. Dit parkeerterrein is uitsluitend bereikbaar vanaf de Nieuwe Dukenburgseweg. Komende vanaf de Dukenburgsebrug neemt u bij de stoplichten ter hoogte van Kraft-Heinz de afslag naar links. Komende vanuit de richting Jonkerbosplein (S100), neemt u bij dezelfde stoplichten de afslag naar rechts. Aan de voorzijde van het pand zijn er twee parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Op onderstaande afbeelding vindt u de looproutes vanaf beide parkeerterreinen naar de hoofdingang van WerkBedrijf.


Bereikbaarheid Nieuwe Dukenburgseweg 21A en parkeerlocaties