Cycloon Post

“Voor mij is Hein hét voorbeeld van wat ik bij Cycloon kan bereiken,” vertelt Nina Bakx. “Cycloon vindt dat zo veel mogelijk mensen een fijne werkplek moeten hebben. Daarom kijken wij, in gesprekken met potentiële medewerkers, naar wat iemand wél kan en niet naar iemands beperking. We willen onze medewerkers laten doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Het resultaat? Hein doet wat hij leuk vindt en hij functioneert goed. Een mooie combi dus.”

Meer uitdaging

Hein is erg tevreden met zijn baan. “Koerieren is echt mijn ding,” vertelt hij. “Ik werk hier nu anderhalf jaar en ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Hier zit ik op mijn plek. En er wordt goed naar mij geluisterd. Toen ik een tijdje geleden aangaf, dat ik wat meer verantwoordelijkheid wilde, kreeg ik er een taak bij. Nu verzorg ik ook de planning van de koeriers. Dat geeft mij weer meer energie. Het is fijn om te weten dat, als ik ergens mee zit, er iets mee wordt gedaan.”

Cycloon en WerkBedrijf

Bij Cycloon zijn 80 medewerkers van WerkBedrijf gedetacheerd. Ze verzorgen dagelijks alle werkzaamheden op postgebied. Van het sorteren tot en met de bezorging van post. Volgens Nina heeft iedereen zijn eigen niveau. “De één rijdt 50 poststukken weg, de ander 400. Iedereen heeft zijn eigen vermogen en iedereen werkt hier voor de volle 100%. Het feit, dat er maar weinig mensen bij ons vertrekken, zegt genoeg. Dat willen we graag zo houden!” 

Wilt u ook een een mooie combi worden? bel 024-751 7500 maak een afspraak