Krijg jouw koers in zicht!


Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Stel jij jezelf deze vragen weleens? Wil jij zicht krijgen op jouw koers in een combinatie van leren en werken? Dan is het traject Koers in Zicht misschien wel iets voor jou! In 12 weken ontdek je wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Dit doe je in een veilige leer- en werkomgeving. Zo kun je uitvinden hoe het is om weer aan het werk te gaan. 

Hoe ziet het traject eruit? 
We zien jou op de werkvloer in de praktijk. Zo ontdekken we wat jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Je gaat 12 weken lang, 3 dagen in de week aan de slag. Twee dagen per week ga je aan het werk. En je besteedt 2 dagdelen per week aan training. Zo ontwikkel je ervaring, kennis en inzichten. Hiermee vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt. 

Wat ga je leren? 
Je leert op de werkvloer én in de trainingen. Na deze trainingen weet je meer over jezelf, jouw talenten en je kansen. En welke beroepen daarbij aansluiten. Op de werkvloer leer je vakvaardigheden. Daarna leer je hoe je een baan zoekt die bij jou past. En hoe je netwerk jou daarbij kan helpen. Tot slot krijg je hulp bij het zoeken naar vacatures. Natuurlijk word je goed begeleid tijdens het traject.  

Wat heb je nodig? 
Je hoeft geen speciale opleiding of werkervaring te hebben om mee te doen aan Koers in Zicht. Wel vragen we een gemotiveerde houding om aan de slag te gaan. Op de werkvloer én met jezelf. Beheersing van de Nederlandse taal is nodig om de trainingen te kunnen volgen. 

Krijg jouw koers in zicht!
Dianne  Thöne

Is Koers in Zicht iets voor jou? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met 

Dianne Thöne