Vacature consulent Bedrijfsdienstverlening


Als consulent Bedrijfsdienstverlening..

heb je vaak en op een pro-actieve manier contact met werkgevers. Je denkt als overtuigende gesprekspartner met hen mee om hun vraagstukken om te buigen naar vacatures voor onze werkzoekenden. Jij kent als geen ander de kansen die er in de arbeidsmarkt liggen. Daarnaast weet je wat er speelt bij werkzoekenden die tot jouw caseload behoren. En je bent op de hoogte van wat zij nodig hebben om aan het werk te kunnen. Dit maakt dat je snel kunt schakelen bij een vraag vanuit de werkgever, zodat je de best passende kandidaat kunt voorstellen en duurzaam kunt matchen. Ook na de matching zorg je voor passende nazorg. Tijdens het traject leg je alle stappen die je neemt vast in ons systeem. Ook deze administratieve verslaglegging is een belangrijk onderdeel van je werk. Dit vraagt van jou dat je accuraat, secuur en procesmatig kunt werken. Om de kennis van onze werkzoekenden te vergroten, ben je ook betrokken bij het verzorgen van workshops/bijeenkomsten/banenmarkten.

Verder heb je:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van de doelgroep, de regionale arbeidsmarkt, opleidingsmogelijkheden en de sociale kaart van de regio;
 • Vaardigheden op het gebied van adviseren en relatiebeheer;
 • Ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling of vanuit de uitzendbranche;
 • Commercieel vermogen, kansen benutten en vertalen naar mogelijkheden voor onze werkzoekenden.

Wat bieden wij jou?

 • Jezelf blijven ontwikkelen is bij ons vanzelfsprekend. Er is binnen onze organisatie bewust ruimte voor ontwikkeling, opleiding en deskundigheidsbevordering.
 • Een salaris van maximaal € 4208,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 9);
 • Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB is een vast percentage van ruim 17% dat je maandelijks opbouwt en onder andere in kunt zetten voor extra salaris, extra vakantie-uren of het volgen van een opleiding;
 • Woon je verder dan 10 kilometer van standplaats Nijmegen, dan kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding.

Waar kom je te werken? 
WerkBedrijf is dé partner voor ondernemers in het Rijk van Nijmegen op het gebied van arbeidsbemiddeling voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Wij zijn sociaal en gericht op resultaat. Ondernemers bieden we een onderscheidend aanbod, dat bestaat uit een reële prijs, persoonlijk advies, risico-reductie en gemak.  

In ons handelen zitten de volgende kernwaarden verankerd:  

 • Iedereen is van waarde en verdient een plek in onze maatschappij; 
 • Wij gaan uit van wat mensen wél kunnen. Vanuit dit perspectief zijn er voor iedereen kansen op een plek in de arbeidsmarkt; 
 • Goede relaties zijn de sleutel tot succes. Goed samenwerken begint bij een relatie gericht op vertrouwen en wederkerigheid.   

Door nauw samen te werken en te kijken naar de mogelijkheden, maken we maatschappelijk verantwoord ondernemen mogelijk en gemakkelijk.  

We zijn een lerende organisatie die kritisch kijkt naar zijn eigen processen. We hebben brede kennis in huis op verschillende vakgebieden. Deze kennis delen we graag intern en extern. We streven naar korte lijnen zodat we snel kunnen schakelen.  

Hoe solliciteer je?
Deel je cv en motivatie met Brenda van Wijk, via penomgr@wbrn.nl. Hier kun je ook terecht voor vragen.

Vacature consulent Bedrijfsdienstverlening