Omscholing tot tandartsassistent

Altijd al tandartsassistent willen worden? Dan is het omscholingstraject 'Talent als Tandartsassistent' iets voor jou! Dit leerwerktraject biedt jou de kans om tandartsassistent te worden. Ervaring in de zorg is niet vereist. We kijken naar jouw interesse en motivatie. Meld je aan voor de online informatiebijeenkomst op 11 of 12 januari!

Hoe werkt het?

Na een selectieprocedure ga je twee maanden 'op proef' kennismaken met de praktijk en het beroep. Als het klikt, treed je in dienst bij een tandartspraktijk in de regio en start he net de opleiding bij Edin Dental Academy. Deze opleiding duurt gemiddeld 9 maanden. Tijdens het traject werk je minimaal 20 uur per week in de praktijk en je hebt gemiddeld 1x per 2 à 3 weken een schooldag. Als je het leerwerktraject hebt afgerond, ontvang je jouw branche erkende diploma Tandartsassistent A. 

Heb je interesse?
Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst op 11 of 12 januari. In verband met corona vinden deze bijeenkomsten online plaats. Stuur je cv met motivatie zo snel mogelijk naar vacatureteam.nijmegen@uwv.nl o.v.v. 'Talent als Tandartsassistent'. We horen graag of je de informatiebijeenkomst van 11 of 12 januari wilt bijwonen.

Jij:

  • Wilt graag het vak van tandartsassistent leren
  • Bent beschikbaar voor minimaal 20 uur per week
  • Hebt mbo werk- en denkniveau
  • Beheerst de Nederlandse taal (minimaal 2F/mbo3)
  • Bent flexibel en kunt goed met werkdruk omgaan
  • Kan zeer nauwkeuring en precies werken
  • Hebt een professionele en servicegerichte werkhouding

Belangrijke data
11 of 12 januari: online informatiebijeenkomst
18 of 19 januari: motivatiegesprek en test
8 februari: workshop
15 februari: kennismakingsbijeenkomst

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan dit traject. De opleidingskosten worden, afhankelijk van jouw uitkeringssituatie, vergoed door UWV of WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.