Werken in de foodservice

Werken in de foodservice

Wil jij graag werken in de voedingsbranche? Dan is de opleiding tot Foodservice assistent iets voor jou. In deze opleiding leer je alles over veilig en hygiënisch werken met voedsel. Je voert productiewerkzaamheden uit, bewaakt de kwaliteit van je producten en slaat materialen veilig op. Zodat je daarna aan de slag kunt in de horeca, groothandel, vleesverwerking of supermarkt.

Zo ziet jouw opleiding eruit
• Je gaat één dag in de week, op woensdag, naar school in Nijmegen.
• De rest van de dagen werk je bij een leerbedrijf.
• Je wordt intensief begeleid door onze docenten en je mentor.
• Je leert van de expert: onze docenten komen uit de praktijk. • De opleiding duurt in totaal 1 jaar.

Wat bieden we jou?
• Een vakopleiding, die je afrondt met een diploma Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie.
• Gevarieerd en uitdagend werk.
• Je krijgt de aandacht die je verdiend: je wordt intensief begeleid door docenten en mentor.
• Een jobcoach kan ondersteuning bieden tijdens het traject.

Belangrijke data
Het voortraject gaat in april 2022 start. Je begint 2 tot 3 dagen per week met computer, taal en praktijklessen. Vanaf 31 augustus ga je naar school en start je met de BBL-opleiding.

Aanmelden
Wil je meer informatie of je aanmelden voor de opleiding? Neem dan contact op met Dirk Haarman via d.haarman@wbrn.nl