11 nieuwe Harries!

In mei rondde weer een gemotiveerde groep de Harrie Helpt Training af. In de training kregen zij handvatten voor de begeleiding op de werkvloer van mensen met een arbeidsbeperking of mensen die al wat langer uit het arbeidsproces zijn. 

Ook Harrie worden?
De Harrie Helpt-training is een tweedaagse training waarin de deelnemer opgeleid wordt tot de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking: Harrie.
Harrie staat namelijk voor: Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. 

De afgelopen 10 jaar zijn er meer dan 10.000 Harries bijgekomen. Erg mooi, maar nóg mooier is dat iedereen een Harrie kan worden! Daarom bieden we onze ondernemers de mogelijkheid kosteloos de tweedaagse Harrie-training te volgen. Dit najaar bieden we de training aan op: 

- 6 en 29 september
- 6 oktober en 3 november
- 15 november en 6 december   

Meer informatie over de training vindt u hier.

CNV Jongeren is eigenaar, ontwikkelaar en uitvoerder van deze officiële Harrie Helpt training. Arbeidsmarktpartners WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, UWV en WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen bieden de training kosteloos aan bij werkgevers/opdrachtgevers uit de Gemeente Nijmegen, Gemeente Berg en Dal, Gemeente Beuningen, Gemeente Druten, Gemeente Heumen, Gemeente Mook en Middelaar en Gemeente Wijchen. 

11 nieuwe Harries!
José  Toonen

Wilt u meer weten of aanmelden? Neem contact op met

José Toonen