21 juni ION Mix & Match ontbijt

ION organiseert dinsdag 21 juni een Mix & Match ontbijt in kleine setting voor ION-leden en werkzoekenden. Op die manier kunnen werkzoekenden en werkgevers laagdrempelig kennismaken. Dit keer staan competenties centraal. Er zijn veel werkzoekenden die op basis van hun opleiding en arbeidsverleden ogenschijnlijk niet aansluiten op vacature(s). Maar wellicht beschikken zij wel over competenties die in het bedrijf goed inzetbaar zijn. We kijken dus of we op een andere manier de match kunnen maken. En dat is niet het enige doel. Samen bekijken welke kansen ondernemers werkzoekenden kunnen bieden, bijvoorbeeld door een stagedag of een netwerkgesprek aan te bieden, is minstens zo belangrijk.

Programma
08.15   Ontvangst
08.30  Aftrap en start ontbijt
10.15   Einde bijeenkomst

Aanmelden
Aanmelden voor ondernemers
Aanmelden voor werkzoekenden

Aanmelden kan tot en met 14 juni. Heeft u zich aangemeld, dan rekenen wij op uw komst. Mocht u toch verhinderd zijn, dan horen we dat graag uiterlijk een week van van tevoren via ion@wbrn.nl. 

Locatie en parkeren
Het Mix & Match ontbijt vindt plaats bij WerkBedrijf en UWV WerkgeversServicepunt. Het adres is Nieuwe Dukenburgseweg 21a in Nijmegen. Komt u met de auto, dan kunt u voor het pand parkeren.

Meer informatie of vragen?
Heeft u nog vragen over het Mix & Match ontbijt? Stuur een mail naar ION en we nemen zo snel mogelijk contact op. Tot 21  juni!

21 juni ION Mix & Match ontbijt