De 4 meest gestelde vragen aan WerkBedrijf


1. Zoekt u personeel of advies over een personeelsvraagstuk?

WerkBedrijf biedt u maatwerk. Maatwerk leidt tot een duurzame, persoonlijke samenwerking. Die beginnen we graag met een goed gesprek over al u vragen. Meer weten over onze dienstverlening of een afspraak maken? Kijk op: https://lnkd.in/g3_E3rA. We helpen u graag verder.

2. Waarom zou ik een werkzoekende via WerkBedrijf in dienst nemen?

WerkBedrijf bemiddelt werkzoekende kandidaten met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt naar werk. Een baan betekent voor hen veelal meer dan alleen werk. Zelfvertrouwen, structuur en sociale contacten zijn vaak minstens zo belangrijk. Werkzoekenden een baan bieden is dus een kans geven op een nieuwe toekomst. Om u als toekomstig werkgever hierin tegemoet te komen zijn er in veel gevallen financiële regelingen, waar u gebruik van kunt maken.

Overtuig uzelf en lees de bijzondere verhalen van Andre, Willy en Henk.

3. Wat doet WerkBedrijf om zijn werkzoekenden aan werk te helpen?

Nadat een werkzoekende zich bij WerkBedrijf meldt (en vanaf dan bij ons ‘kandidaat’ heet), bekijken we wat de mogelijkheden zijn. En wat eventueel nog nodig is om iemand klaar te stomen voor werk. Dat is maatwerk. Dit kan in de vorm van een leerwerkplek om werkervaring op te doen, hulp in het sollicitatietraject, trainingen of workshops. In samenwerking met opleiders, werkgevers en samenwerkingspartners zoeken we ook naar creatieve manieren om kansen te creëren. Zo hebben we in verschillende zogeheten kansberoepen opleidingstrajecten gestart. In zo’n traject combineren deelnemers werken en leren. Succesvolle voorbeelden hiervan zijn trajecten in het groen, de zorg en de horeca, die deelnemers afronden met een mbo-diploma.

4. Hoe helpt WerkBedrijf u bij werving en selectie?

De basis van uw onderneming is goed personeel. Werving en selectie hiervan neemt soms veel tijd in beslag. WerkBedrijf Rijk van Nijmegen helpt u graag daarbij. Hoe werken wij? Onze consulent bedrijfsdienstverlening inventariseert uw personeelsvraag. Aan de hand van de vraag zoekt de consulent voor u de meest passende kandidaat of kandidaten. In ons bestand hebben wij een groot en divers aanbod van werkzoekenden, van hoog en middelbaar opgeleid tot laag- en ongeschoold. Uiteindelijk selecteert u de kandidaat die het beste bij uw organisatie past en neemt deze in dienst. Onze bemiddeling is voor u kosteloos.

Lees de ervaring van Chantal Grootjen, HR-adviseur bij Thermen Berendonck. Zij vertelt over de werving en selectie voor Thermen Berendonck, de grootschalige wervingscampagne en de speeddates voor werkzoekenden.

De 4 meest gestelde vragen aan WerkBedrijf