Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen

Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen biedt tijdelijk aanvullende dienstverlening aan werkzoekenden en zzp’ers om werkloosheid te voorkomen of te verkorten.

Doel
Mensen ondersteunen bij het vinden van duurzaam werk.  Op een manier die aansluit bij wat iemand nodig heeft, bijvoorbeeld met loopbaanbegeleiding, onderwijs of certificaten.

Netwerkorganisatie
Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen is een samenwerking tussen de 7 gemeenten in het Rijk van Nijmegen, UWV, SBB, WerkBedrijf, De VAKbeweging, Leerwerkloket, WerkgeversServicepunt, werkgeversorganisatie VNO NCW en onderwijsinstellingen HAN en ROC Nijmegen.

De dienstverlening wordt gefinancierd vanuit de overheid.

  • Voor zzp’ers

Voor Mobiliteitsteam maakt het niet uit welke arbeidsvorm u heeft. Ook zzp’ers kunnen bij ons aankloppen voor hulp. Heeft u te weinig werk of is uw aanbod niet meer passend in de markt? Mobiliteitsteam kijkt met u mee naar de mogelijkheden die bij uw situatie passen.  

  • Voor werkzoekenden

Mobiliteitsteam kijkt wat u nodig hebt om duurzaam werk te vinden op een plek waar u voor langere tijd aan de slag kunt. U kunt daarbij denken aan loopbaanbegeleiding en bijvoorbeeld (korte) praktijkgerichte scholing.

Mobiliteitsteam Rijk van Nijmegen