Young Potential Programme


In februari 2023 start de Radboud Universiteit in Nijmegen de zesdaagse training ‘Young Potential Programme’. Deze training is voor werkzoekenden die maximaal twee jaar geleden zijn afgestudeerd aan de Radboud Universiteit. Het gaat om alumni die zijn vastgelopen in het vinden van een baan. Deze training komt tot stand in samenwerking met Leerwerkloket Rijk van Nijmegen en WerkBedrijf.

In het Young Potential Programme werken alumni van de Radboud Universiteit op een actieve manier aan het opbouwen van hun professionele vaardigheden. Daarnaast krijgen zij begeleiding bij het vinden van een baan. Na afronding van het programma ontvangen zij een certificaat van Radboud Academy. Zo gaan zij goed voorbereid en met een dosis zelfvertrouwen de arbeidsmarkt op om de baan te veroveren die bij hen past.  

Fianne Vranken, Consulent Intake & Diagnose bij WerkBedrijf: “We hebben ervoor gekozen dit programma te ondersteunen, omdat we ook hogeropgeleiden ondersteunen en begeleiden in hun zoektocht naar een plek op de arbeidsmarkt. Daarnaast hechten we grote waarde aan goede samenwerkingsvormen in de regio Rijk van Nijmegen. Het Young Potential Programme geeft ons de mogelijkheid onze samenwerking met een kennisinstituut als de Radboud Universiteit verder te intensiveren.”

Voor meer informatie en aanmelden klikt u hier.

Young Potential Programme