Foogi

Kerstpakketten zijn er in allerlei soorten en maten. Groot, klein, in een doos, zak of mand, met food, wijn en non-food: Foogi, sinds mei 2017 gevestigd aan de Tarweweg in Nijmegen, heeft dit allemaal in huis. In 2017 leverde Foogi ook de kerstpakketten voor WerkBedrijf. Sterker nog, een aantal van onze medewerkers die zo’n pakket krijgen, heeft dit ook zelf ingepakt.

Mooie combi
“WerkBedrijf pakt al jaren kerstpakketten in, voor verschillende van onze klanten”, vertelt Adriaan Pouw van Foogi. “En soms nemen ze dit pakket af voor hun eigen medewerkers. Zoals dit jaar.” Fem van Zuylen, commercieel manager bij WerkBedrijf, vult aan: “Die selectie gebeurt heel zorgvuldig” Het kerstpakket is erg belangrijk voor onze mensen. Niet alleen om te krijgen, maar ook om te verwerken. De medewerkers beginnen er vaak al in de zomer over, zo kijken ze ernaar uit. Dat maakt het voor mij natuurlijk ook leuk om steeds nieuwe productieafspraken te maken met een bedrijf als Foogi. De kerstpakketten zijn dus in alle opzichten een mooie combi.” Inpakken en uitpakken Door hun jarenlange samenwerking weten Foogi en WerkBedrijf inmiddels wat ze aan elkaar hebben. Pouw: “Ik weet wat onze medewerkers afkomstig van WerkBedrijf graag uitpakken (vooral food!) en wat ze leuk vinden om in te pakken. De combinatie van de flexibiliteit en betrokkenheid van WerkBedrijf maakt dit altijd een erg gezellige tijd van het jaar. Een cadeautje geven is emotie en dat is wat wij met onze dienstverlening willen bereiken.”

Maatschappelijk verantwoord vleesloos
De samenstelling van het pakket verandert overigens. Zo vroeg WerkBedrijf dit jaar om food waar geen vlees in zit. “Dat is een trend”, merkt Pouw op. “En tegenwoordig kan dit ook allemaal. Wij ‘ontzorgen’ onze klanten. We kijken wat de trends zijn, bezoeken beurzen in binnen- en buitenland en zoeken producten die bij onze klanten passen. Daarbij letten we op kwaliteit en prijs, maar ook op duurzaamheid. Bij WerkBedrijf hebben we ook de rol van opdrachtgever. Dat is ook een mooie combi. En, niet te vergeten, zo dragen wij ons steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

In een periode van 3 tot 4 weken pakken medewerkers van WerkBedrijf zeker 7.000 kerstpakketten in!


Foogi